Echipa noastră

Suntem o echipă de specialiști entuziaști și pasionați de ceea ce fac. Știm că doriți să vă vedeți copilul fericit, dar în același timp vă interesează și lucrurile pe care el le învață. Ne-am gândit să îmbinăm veselia, joaca, râsul, cu învățatul, descoperitul și experimentarea lucrurilor noi.

Maria Alexandra Kalauz

Maria Alexandra Kalauz

Mă numesc Maria Alexandra Kalauz, iar copiii îmi spun Ale. Lucrez la grădinița Ary încă de la înființare, atât la grupe de grădi, cât și la cele de creșă. Vorbesc atât limba germană, cât și cea engleză, cânt la Blöckflütte, sunt o persoană creativă și iubitoare de natură. În activitatea de la grupă îmi place să îmbin pedagogia tradițională cu elemente inspirate din alternativele Waldorf, Montessori, Regio Emilia. Consider că disciplina trebuie împletită cu distracție, rezistența la frustrare trebuie recompensată cu jocuri amuzante, emoțiile trebuie trăite și împărtășite, iar imaginația nu trebuie să aibă limite.

Andreea Teodora Tehei, echipa Ary Kindergarten

Tehei Andreea Teodora

Numele meu este Tehei Andreea Teodor și am 21 de ani. Am absolvit Colegiul Național Pedagogic ” Gheorghe Lazăr” , profilul Științe Sociale. În prezent, sunt studentă în anul trei, la Facultatea de Psihologie și  Științe ale Educației, specializarea PIPP ( învățământul primar și preșcolar). Am ales acest domeniu,pentru că de mică am visat să ajung educatoare. Îmi place foarte mult să lucrez cu copiii. Sunt o fire deschisă, răbdătoare și iubitoare.

Aura Cristurean, echipa Ary Kindergarten

Aura Cristurean

Mă numesc Aura Cristurean și am 32 de ani.

Sunt o persoană caldă și sociabilă, o fire organizată și creativă.Ca educatoare îmi doresc ca împreună cu copiii să descoperim această frumoasă lume și să ne bucurăm de ea prin nenumărate activități, jocuri, diverse experiențe menite să le formeze abilități, aptitudini, atitudini, deprinderi practice; menite să îi dezvolte multilateral – pe plan fizic, psihic, social și emoțional.

Imagine WhatsApp 2023 07 25 la 13.59.34 e1690876135200

Mesaroș Narcisa

Bună! Eu mă numesc Mesaroș Elena-Narcisa și sunt educator-puericultor calificat de 5 ani, absolventă a liceului pedagogic Gheorghe Lazăr din Cluj-Napoca, la profilul vocațional cu specializare de educator-puericultor! Îndrăgesc copiii, îmi place ceea ce fac și încerc să gândesc activități interesante și distractive pentru cei mici, activițăți care să îi dezvolte în toate cele 5 domenii de dezvoltare. Pun accent pe activițățile senzoriale și pe învățarea prin joc.

Chitescu Ana-Maria, echipa Ary Kindergarten

Chitescu Ana-Maria

 Numele meu este Chitescu Ana-Maria și am 23 de ani.Sunt educatoare la Grădinița cu Program Prelungit Ary, la grupa Ștrumfilor.  Am absolvit  Colegiului Național “Spiru Haret”,iar apoi am urmat studiile universitare in cadrul Universității “ Babeș-Bolyai”, secția Pedagogia Învățământului Primar si Preșcolar .

Sunt o persoana pozitivă ,calma și optimista.Îmi place sa lucrez alături de copii și sa le îndrum pașii spre cele mai bune decizi. 

Alături de copii am parte de cele mai frumoase zile🙂

Ratiu Daria, echipa Ary Kindergarten

Rațiu Daria

Numele meu este Rațiu Daria.  Sunt absolventă a Colegiului Național Pedagogic “Gheorghe Lazăr”, Cluj-Napoca, specializarea educator-învățător. În prezent sunt studentă la facultatea de Psihologie și Științe ale Educației Babeș-Bolyai, pe ramura de psihopedagogie specială.   

Optimismul și pozitivismul sunt trăiri care mă însoțesc permanent în viața personală și în activitatea profesională, făcând din mine un om motivant și plin de speranțe. 

Pe parcursul activității mele, alături de copilași am realizat activități educaționale, care au ajutat preșcolarii să cunoască și exploreze mediul înconjurător.  Cu multă răbdare, am îndrumat copilașii spre o formare și dezvoltare cât mai frumoasă și colorată.

Cus Lia

Cuș Lia

Numele meu este Cuș Lia și fac parte din echipa Ary de 6 ani. Am obținut specializarea învățător-educatoare în cadrul Colegiului Pedagogic „Gheorghe Lazăr” din Cluj-Napoca. 

Sunt o persoană sociabilă, dinamică, mereu cu zâmbetul pe buze și consider că toată energia și simplitatea de care avem nevoie în viață le luăm de la copii. Îmi place să le dezvolt copiilor abilitățile de socializare, să îi formez astfel încât să facă față cu brio experiențelor pe care le au în viață.

Istoc Eleonora Maria

Istoc Eleonora Maria

Am absolvit Liceul Teoretic “ Radu Petrescu”, Prundu-Bargaului, jud. Bistrita-Nasaud, urmand apoi cursurile Universitatii „Babeș-Bolyai”, Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, Specializarea Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar

Sunt o fire energica, vesela , care pune in prim plan emotile si dorintele copilul. Consider ca educatia este importanta de la varste fragede, iar eu ca si educatoare, doresc sa fiu un model pentru ei. Un model de ambitie, empatie, toleranta si iubire pentru educatie si cultura.

Grădinița este locul în care eu, ca și educatoare, am șansa să retrăiesc alături de minunații preșcolari, nenumărate clipe în lumea de basm a copilăriei. Fiecare copil este un univers unic, de aceea este necesar să fie îndrumat, ajutat, încurajat, apreciat, valorizat, să îi fie descoperite talentele și înclinațiile, prin joc și voie bună, veselie și armonie! 

Chidean Roxana, echipa Ary Kindergarten

Chidean Roxana

Numele meu este Chidean Roxana, am 23 de ani și am absolvit în anul 2018 Colegiul Național Pedagogic ,,Gheorghe Lazăr”, specializarea educator-puericultor, apoi am urmat Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației la specializarea Pedagogia Învățământul Primar și Preșcolar. În prezent, am ales să urmez cursurile de masterat la specializarea Management Educațional. 

De mică mi-am dorit să devin cadru didactic, să fiu mereu printre copiii, să le văd în fiecare zâmbetul de pe buze, să îmi transmită mereu energia lor pozitivă, să fiu din nou copil. Să visez alături de ei, să îmi imaginez și eu lucrurile pe care ei și le imaginează și mai ales să învăț  alături de ei, adică să învăț ce e iubirea necondiționată pe care ei ți-o poartă, să învăț să prețuiesc orice obiect oricât ar fi de mic, dar cel mai frumos e să înveți să iubești și să îi respecți pe cei de lângă tine.

Livia Olosutean

Livia Olosutean

Numele meu este Livia Olosutean și în prezent ocup funcția de director educațional al grădiniței. Am obținut Gradul Didactic 2 În Învățământul preșcolar în anul 2018 și dețin o diplomă de masterat în Management Educațional.

Iubesc ceea ce fac, iubesc copiii, sunt o persoană organizată și responsabilă.  Empatia și respectul mă caracterizează în totalitate iar asta mă ajută să fiu mereu sprijinul părinților în ceea ce privește fericirea și siguranța copiilor lor.

Pe lângă ÎNVĂȚARE , pentru mine grădinița înseamnă SIGURANȚĂ , IUBIRE și ZÂMBET! Dacă toate acestea le întrunim, ne atingem țelul în meseria noastră de dascăl.

amalia pop

Amalia Pop

Numele meu este, Pop Amalia și fac parte din echipa Ary de 8 ani. Sunt absolventă a Liceului Pedagogic „Gheorghe Șincai”-Zalău, specializarea învățător-educatoare, iar în prezent studentă în cadrul Facultății de Psihologie și Științe ale Educației. Am obținut definitivatul în învățământ în anul 2016, iar în anul 2020 gradul didactic II. 

Sunt o persoană deschisă, empatică și mereu cu zâmbetul pe buze. Ca educatoare îmi doresc ca împreună cu cei mici să descoperim tainele lumii ce ne înconjoară prin nenumărate jocuri și activități, menite să le formeze aptitudini, deprinderi, abilități pe plan fizic, psihic, emoțional și social.

malina campean

Malina Campean

Întâi de toate, aș vrea să spun că sunt o persoană care prețuiește foarte mult comunicarea. Este important pentru mine să fiu atentă și grijulie la cum îmi pot exprima cel mai bine părerile și stările sufletești, și totodată să fiu receptivă la persoanele din jurul meu. Această atenție este importantă în special în relația cu cei mici, întrucât ei ne comunică foarte mult prin gesturile și acțiunile lor. 

 

De la copii am învățat să știu să mă bucur de lucrurile simple. Ei sunt foarte sinceri, chiar amuzant de sinceri uneori și ne arată că virtutea sincerității este o expresie a inocenței lor. De asemenea, cei mici in mare parte trăiesc în prezent. 

Toate acestea, atenția și receptivitatea față de copii, responsabilitatea de a contribui la formarea lor și bucuria de a interacționa cu ei, mă fac un om mai împlinit.

Ioana Uțiu

Ioana Uțiu

Numele meu este Ioana Chiș și sunt profesor pentru învățământul preșcolar la grădinița Ary. Din dorința de a pătrunde în lumea minunata a celor mici am urmat Colegiul Național Pedagogic “Gh. Lazar “ specializarea  Învățător – educatoare , apoi facultatea de Psihologie și Științe ale Educației. În anul 2019 am obținut definitivatul în învățământ, iar din anul 2020 sunt profesor titular în aceasta grădiniță.  Mă descriu ca fiind o fire sociabilă , vesela , comunicativă și empatică . Ca educatoare mi-am propus să explorez împreună cu preșcolarii lumea necunoscută în care aceștia pășesc sfioși, arătându-le cât de frumos poate să fie timpul petrecut la grădiniță , bucurându-ne de fiecare zi prin nenumărate activități , jocuri și diverse experiențe menite să conducă la formarea unor conduite , a unor atitudini și aptitudini care sa ii formeze pe cei mici pe toate planurile , lăsându-i sa își descopere treptat talentele și pasiunile ascunse.

borsa denisa

Borsa Denisa-Cristina

Sunt nerăbdătoare să vă cunosc, dragi copii și părinți! 

Mă numesc Borșa Denisa-Cristina și am 21 de ani, am finalizat studiile la Facultatea de Litere din UBB Cluj-Napoca și mă consider a fi o persoană open-minded ale cărei principii de comunicare se bazează pe transparență, sinceritate și respectarea reciprocă a nevoilor copil-părinte. Ce iubesc cel mai mult la profesia de educator în învățământul antepreșcolar și preșcolar este frumusețea cu care un copil cu adevărat jovial empatizează cu educatorul.

Personalitatea mea este una cât se poate de dinamica și într-un continuu proces de perfecționare, dar exista câteva repere care mă descriu în mod definitiv: optimism, perseverență, candoare și nu în cele din urmă conștiinciozitatea cu care îmi asum fiecare decizie.

Din perspectiva mea, educația copiilor dumneavoastră constă în învățare prin joacă, nu prin pedeapsă, instruire prin afirmații pozitive nu prin frica de consecințe și responsabilizarea copiilor prin conștientizarea efectelor pozitive nu prin constrângere. Îmi doresc ca al vostru copil să își interiorizeze conceptul de regulă prin joacă și cât mai mult cu zâmbetul pe chip și pretutindeni alături de mine!

asistenta e1679577307679

Ioana - Asistent Medical Generalist

Mă numesc Ioana Petruț (familia și prietenii îmi spun Oana) și sunt Asistent Medical Generalist în Cadrul Echipei Ary. Sunt o persoană foarte pozitivă, empatică, responsabilă și iubesc copiii. Sunt și mamă a 2 copii minunați. Cu ani în urmă am absolvit Facultatea de Istorie și Filosofie, în cadrul Universității „Babeș-Bolyai” . Anul trecut, în 2022, am absolvit cu succes Școala Postliceală de Asistenți Medicali Generaliști. 

Mi-am dorit mult să fiu Asistentă medicală la grădiniță, așadar îmi practic cu dragoste și devotament meseria. Ador ceea ce fac

ary kindergarten favicon

ANA SZILAGY- ÎNGRIJITOARE

Numele meu este Ana Szilagyi și sunt membru al Echipei Ary din anul 2017. Sunt o persoană calmă, empatică și  îmi place să le ofer copiilor toată dragostea și tot sprijinul de care au nevoie, astfel încât aceștia îmi spun „buni Ani”.

ary kindergarten favicon

NUȚ ANCA - ÎNGRIJITOARE

Numele meu este Nuț Anca, sunt mamă a doi copii și am bucuria de a le ajuta pe cadrele didactice în îngrijirea și supravegherea copiilor de 11 ani. Sunt o fire veselă, sociabilă, iubesc copiii și tot ce ține de interacțiunea cu ei.

ary kindergarten favicon

GALFI MELINDA - INGRIJITOARE

Sunt o persoană activă, harnică și iubesc copiii. Îmi place să le asigur mereu toate nevoile, să le ofer siguranță și afecțiune.  Copiii din grădiniță mă iubesc, iar acest lucru este cel mai frumos!

Oferă-i șansa copilului să învețe cu plăcere.
Înscrie-l la ARY Kindergarten!

La ARY Kindergarten punem copilului la dispoziție toate activitățile și spațiile care îi sunt necesare pentru a învăța, a se bucura și a crește în ritmul său.