After school Arystokids

Arystokids este un centru educativ adresat copiilor fiind creat din dragostea şi dedicaţia cadrelor didactice faţă de copii in vederea oferiri unei educaţii de calitate. Arystokids este destinat elevilor din clasele primare (clasa pregătitoare – clasa a IV-a)

Arystokids îşi propune să formeze copiilor o personalitate armonioasă, creativă, să susţină şi să stimuleze dezvoltarea caracterului inspirându-se în acţiunea sa educativă din principiile pedagogiei moderne, asigurând un cadru educaţional cât mai variat şi performant dar şi o pregătire fundamentală pentru viaţă.

Daca e dimineata, sala de mese cu dulapioare personalizate, carti si jucarii isi asteapta copii la gradinita particulara din Cluj, Ary Kindergarten
Spatiu de joaca cu topogane, locuri de catarat si jucarii pentru copii Aristokids after school de la Ary Kindergarten din Cluj
Aristokids after school de la Ary Kindergarten isi asteapta copii in sala de mese special amenajata pentru ei

Oferta Afterschool Arystokids

Vacantele scolare sunt INCLUSE in taxa lunara (NU se percep taxe suplimentare pentru lunile in care sunt cuprinse vacantele scolare.)

*Vacante: toamna/iarna/intersemestriala/Paste – Program: 08:00-17:30 (activitati socializare: mic dejun/pranz/gustare)*

Program normal

12:00 - 16:30

800 ron / lună

+ masa 22 ron / zi (prânz+ gustare).

Program prelungit

12:00 - 18:30

900 ron / lună

+ masa 22 ron / zi (prânz + gustare).

Reducere 10% pentru frate/sora  copilului inscris, pentru toata perioada de participare la activitatea afterschool-ului.

Program zilnic afterschool

Acest centru vine în spijinul părinţilor pentru a le putea oferi copilor un suport ideal pentru întocmirea temelor pentru acasă. Pe lângă acest obiectiv, Arystokids îşi doreşte stimularea copiilor în desfăşurarea cât mai multor activităţi de calitate care să dezvolte talentele şi aptitudinile acestora.

Preluare scoala

Sprijin teme

masa pranz/gustare

optionale

activitati dezvoltare abilitati viata independenta (vacante)

Before & After School Arystokids are program de funcţionare inclusiv în perioada vacanţelor, înscrierea pentru această perioadă se face pe bază de cerere.

Programele de Before & After School sunt menite a-i dezvolta copilului toate abilităţile de care acesta dispune. Cadrul creat de către noi a fost gândit special pentru nevoile şcolarilor, cu dotări adaptate caraceristicilor de vârstă şi dezvoltare ale acestora; pentru organizarea de activităţi şi jocuri didactice, de verificare şi îmbogăţire a cunoştinţelor generale şi recreative.

Scoala de Vara la Arystokids!

Un program complex, care combina invatarea cu jocul, sub forma unei calatorii imaginare de descoperire a celor din jur.O explorare creativa prin povesti, teatru de papusi si jocuri.Educatie culturala si financiara.Combinam lectura, actoria, geografia, istoria, desenul, pictura si muzica intr-o formula de vara.

Tabere de Vara si Tabere de iarna la Arystokids!

Scopul taberelor nu este atingerea unei performante sportive, ci acumularea unor informatii corecte si familiarizarea cu activitati ce se pot practica in mediul alpin intr-o atmosfera deosebita si in conditii de siguranta, socializarea cu ceilalti participanti la tabara, aprecierea mediului inconjurator si cunoasterea zonei unde se desfasoara tabara.

Oferă-i șansa copilului să învețe cu plăcere.
Înscrie-l la Arystokids!

La ARY Kindergarten punem copilului la dispoziție toate activitățile și spațiile care îi sunt necesare pentru a învăța, a se bucura și a crește în ritmul său.