Consiliere psihologică

Discuția cu un psiholog este o experiență cu totul pozitivă.

ary kindergarten consiliere psihologica

Într-un ambient plăcut puteți discuta fără jenă sau rețineri despre orice problemă vă frământă pentru că aici nu veți fi judecat, criticat, iar tot ceea ce veți spune rămâne confidențial.

Problema nu este privită ca o tulburare ci mai degrabă ca o nevoie de autocunoaștere, de întărire a Eu-lui, de dezvoltare personală și adaptare la situații noi de viață.

Sunteți ascultat cu atenție și interes, puteți vorbi despre orice vă neliniștește, nemulțumește. Veți avea ocazia să vă identificați problemele și să găsiți soluții adecvate pentru acestea.

Identificare problemelor și găsirea unor soluții adecvate pentru acestea, îmbunătățirea stării de bine, promovarea sănătății, prevenția, sunt scopurile consilierii.

Succesul consilierii este dat de implicarea activă a ambelor părți: psiholog și părinte, de relația bazată pe respect și încredere.

În cadrul consilierii psihologice beneficiați de servicii de:

consiliere personală "eu pentru mine"

consiliere educațională "eu și copilul meu"

autocunoaștere și dezvoltare personală "eu despre mine și cu mine"

Consilierea se adresează tuturor părinților care doresc să facă față mai eficient stresului și sarcinilor vieții cotidiene și astfel să-și îmbunătățească calitatea vieții.